SUTE DE POLIŢIŞTI ARĂDENI LA DATORIE ÎN MINIVACANŢA DE RUSALII

Data publicare: Vineri, 02 Iunie, 2017 Total: 1721 accesari

SUTE DE POLIŢIŞTI ARĂDENI LA DATORIE ÎN MINIVACANŢA DE RUSALII

460 de poliţişti de ordine publică, rutieră, arme, economic, investigaţii criminale și transporturi vor garanta siguranța dumneavoastră în minivacanţa de Rusalii, fiind instituite zilnic peste 70 de patrule de siguranţă publică -pedestre şi auto- care vor acţiona pe raza județului Arad pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale .

Poliţiştii arădeni vor acţiona pentru prevenirea și combaterea infracţiunilor sau a faptelor antisociale care pot afecta ordinea publică, integritatea persoanelor şi a bunurilor acestora, precum şi pentru asigurarea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal.

 

Polițiștii arădeni vor acţiona în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru combaterea infracţionalităţii stradale, a furturilor de şi din autoturisme, din buzunare, a tâlhăriilor, precum şi pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

 

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii de accidente rutiere, poliţiştii rutieri vor fi prezenți pe drumurile naţionale, judeţene, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone.

 

În scopul reducerii riscului rutier, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi la capacitate maximă, aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

 

De asemenea, poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, precum şi în staţii, triaje de cale ferată și aerogări