UPDATE ! VEȘTI CUMPLITE ! Fetița de 12 ani a murit la spital !

Data publicare: Vineri, 02 Iunie, 2017 Total: 6450 accesari

UPDATE ! VEȘTI CUMPLITE ! Fetița de 12 ani a murit la spital ! Tragicul accident petrecut ieri, chiar de 1 iunie, a îngrozit toată țara. Cei patru tineri care și-au piedut viața aveau o familie numeroasă. AFLĂ pe scurt povestea lor !

UPDATE 17:17 : Singura supraviețuitoare a tragicului accident de tren, care a avut loc joi 1 iunie, fetița de numai 12 ani a murit ! Tragedia fără margini a unit întreaga comunitate, care îi plâng pe cei 4 frați și verișorul lor. 


Cu toții se rugau ca o minune să facă măcar fetița de 12 ani să supraviețuiască. Ea a murit la spitalul din Târgu Mureș.

În accidentul de tren care a avut loc pe 1 iunie a.c. la Viișoara, vă amintim că au murit trei frați (șoferița Lavinia Pop de 19 ani, surioara ei, Daria de 14 ani, și fratele celor două fete Darius de 20 de ani) , și un verișor de-al fraților, Rafael Manta de 19 ani, care tocmai terminase liceul. 

Din cumplitul accident a scăpat cu viață, o fetiță pe nume Cosmina, de numai 12 ani, care este surioara fraților decedați. Din nefericire, Cosmina se află la spital în stare gravă, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire. Numai o minune o mai poate salva.

Cei patru mai aveau 5 frați acasă, iar cel mai mic dintre ei, are puțin peste un an, scrie bistriteanul.ro . Mama tinerilor decedați a leșinat când a auzit cumplita veste. 

Cei patru frați locuiau în Viișoara la blocurile sociale , de trei ani de zile. Vecinii spun că nimic nu le lipsea copiilor. Părinții s-au străduit mereu să le ofere tot ce s-a putut. Deasemenea, cu multă trudă, părinții i-au cumpărat mașina Laviniei (șoferița) , care urma să împlinească 19 ani. 

Filmul tragediei a șocat toată țara, iar pompierii spun că acesta este cel mai grav accident petrecut în zonă, din ultimii ani. La locul tragediei , rude, prieteni, vecini și toți cei care i-au cunoscut pe frați au aprins lumânări și și-au luat rămas bun de la ei.

sursa foto: bistriteanul.ro