Simona Stan (PNL): “La mulți ani tuturor copiilor!”

Data publicare: Joi, 01 Iunie, 2017 Total: 2106 accesari

Simona Stan (PNL): “La mulți ani tuturor copiilor!”

Doamnele liberale din Nădlac și Pecica au organizat două acțiuni superbe în cele două localități cu ocazia Zilei Copilului. Președintele OFL Arad, Simona Stan felicită echipele din cele două orașe pentru că au reușit, și în acest an, să le aducă un moment de bucurie și sărbătoare copiilor prezenți la aceste activități:

„La Nădlac, copiii au avut parte de jocuri în aer liber, tobogane gonflabile, cadouri, baloane, programe artistice, pictură pe față și bineînțeles Zumba. Distracția a fost pe măsură, iar cei mici s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună cu prietenii și părinții lor. Pentru acest eveniment deosebit o felicit pe Camelia Paliș și întreaga echipă OFL Nădlac. A fost o acțiune cu adevărat reușită, de care am fost cu toții mândri.

La Pecica echipa locală a doamnelor liberale a organizat a 18-a ediție a evenimentului pentru copii Tip Top Mini Top, care a constat în jocuri interactive, recitaluri, concursuri pentru cei mici. Felicit echipa PNL Pecica pentru munca depusă și îi mulțumesc doamnei Manuela Pop pentru implicarea în acest eveniment.

În județ avem o puternică organizație de femei liberale care în fiecare lună organizează diverse evenimente specifice zonei sau ocaziei. Consider că acest tip de acțiuni nu fac altceva decât să ne apropie de comunitate, de oameni, astfel încât să menținem în permanență legătura cu arădenii din toate colțurile județului!” a declarat Simona Stan, consilier județean.

La aceste evenimente a fost prezent și alături de copiii și organizația femeilor liberale  președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.