ÎNGROZITOR ! Secția de Pediatrie din Arad, invadată de gândaci ! Ai IMAGINI? Fă-le publice !

Data publicare: Miercuri, 31 Mai, 2017 Total: 2334 accesari

ÎNGROZITOR ! Secția de Pediatrie din Arad, invadată de gândaci ! Ai IMAGINI? Fă-le publice ! ARAD. Părinți disperați, copii bolnavi, toți , nevoiți să suporte mizeria din Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Arad ! 

Este o vorbă : Sănătate să ai, că atunci ai de toate ! La Secția de Pediatrie Arad, gândacii se plimbă și pe mâncare, prin paturi, peste tot. Mămicile internate cu copiii în secție, sunt disperate și cer ajutor, dar se pare că nimeni și nimic nu se face în această privință.

Gândacii umblă peste tot, iar când ne gândim că acolo sunt nevoiți să stea niște copii, este strigător la cer ! Microbi..infecții..!

Directorii spitalului dau din umeri și spun că n-au ce sa mai facă. Ei spun că s-a făcut deja a treia dezinsecție, dar fără niciun rezultat. Totuși : CE ESTE DE FĂCUT ? ESTE VORBA DE NIȘTE COPII !

Secția n-a fost reenovată de 21 de ani. Directorii promit că fac dezinsecții cât de des este nevoie. Vom vedea..ce va urma ! Cine are IMAGINI, le puteți trimite pe adresa de email : contact @ghidularadean.ro