Veronica „s-a întors” la Arad ! Marți după-masa a avut loc premierea filmului „Veronica la noi în grădiniță” care a fost un real succes !

Data publicare: Marti, 30 Mai, 2017 Total: 2990 accesari

Veronica „s-a întors”  la Arad ! Marți după-masa a avut loc premierea filmului „Veronica la noi în grădiniță” care a fost un real succes !

ARAD. Marți 30 iunie, de la orele 17:00 la Cinema Arta a avut loc premierea filmului  de mediu metraj intitulat "Veronica la noi în grădiniță" , care s-a dovedit a fi un real succes ! AFLĂ mai multe detalii !


Filmul care i-a avut ca protagoniști pe copiii de la Grădinița P.P. Bambi din Arad s-a dovedit a fi un real succes. Să joci într-un film cu actori de vârste între 3 și 6 ani este cu adevărat un REAL SUCCES, iar actrița Giogiana Elena Popan a.dovedit că se poate, chiar și de la fragedă vârstă să joci într-un film și să devii "vedetă" pentru o zi. 


În timpul derulării filmului pe marele ecran al cinematografului Cinema Arta, în sală s-au auzit hohote de râsete, aplauze și multă admirație. La final, actorii de la Bambi au dat "autografe" și chiar au simțit multe emoții ! Prezenți și noi la premieră, am luat câteva autografe de la acești copii minuați și talentați , și le dorim pe viitor mult succes, poate, cine știe..într-o zi, un asemenea autograf va avea o mare valoare !