Compania de Apă Arad execută lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în comuna Şiria, vezi programul de întrerupere a apei potabile

Data publicare: Luni, 29 Mai, 2017 Total: 1888 accesari

Compania de Apă Arad execută lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în comuna Şiria, vezi programul de întrerupere a apei potabile

În cadrul Proiectului Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., sunt planificate lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în comuna Şiria.

Lucrările sunt realizate în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria, constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată în cadrul proiectului POS „Mediu” şi se vor derula pe parcursul a mai multor zile.

Pentru acest tip de lucrări este necesară întreruperea furnizării apei potabile, astfel că, în ziua de marti 30 mai a.c., în intervalul orar 09:00 – 15:00, vor avea loc întreruperi afectând strada Avram Iancu, tronson cuprins între Calea Aradului şi strada Vlad Ţepeş.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor.