AVERTISMENT pentru toți arădenii ! CITEȘTE ce trebuie să faci

Data publicare: Joi, 25 Mai, 2017 Total: 2318 accesari

AVERTISMENT pentru toți arădenii ! CITEȘTE ce trebuie să faci

ARAD. Cum a venit primăvara, cum au ieșit la iveală "inamicii" arădenilor ! Despre ce este vorba și care este AVERTISMENTUL pe care dorim să-l facem public ? Citește ce trebuie să faci de acum înainte !

În ultima perioadă, tot mai mulți arădeni se plâng de "inamicii" care se plimbă printre noi. Cu siguranță vă întrebați despre ce inamici vorbim, dat fiind faptul că în titlu scrie despre un AVERTISMENT. 


DA, avertismentul pentru arădeni este să avem grijă că "inamicii" Aradului, în traducere : HOȚII , fură tot ce prind în cale, de la coș de gunoi, șezut de la bicicletă, măsuțe, poșete din mașini, ochelari și biciclete ! 

Arădenii trebuie să fie mai precauți, și să nu mai lase nimic de valoare în mașini, biciclete neasigurate corespunzător sau alte lucruri lăsate la vedere și nesupravegheate. 

Deasemenea, mulți arădeni greșesc că nu depun plângere la Poliție, în momentul în care au constatat că li s-au furat un bun, iar acest lucru îngreunează munca polițiștilor. De recomandat este ca toți păgubiții să depună o plângere la Poliție, iar șansele de a recupera bunul furat vor crește. 


În cele mai multe cazuri se fură după ora 12 noaptea, iar hoții sunt minori. Așadar, fiți cu ochii-n patru, iar dacă observați ceva suspect, sunați la 112 și anunțați Poliția. 





sursa foto: arhivă