CUMPLIT ! A murit, dar nu înainte de a-și săruta bebelașul !

Data publicare: Vineri, 19 Mai, 2017 Total: 5992 accesari

CUMPLIT ! A murit, dar nu înainte de a-și săruta bebelașul ! Tragedie fără margini la Ineu. Proaspăta mămică, și-a strâns copilul la piept, l-a sărutat, apoi a murit ! AFLĂ din ce cauză a murit !

Durere fără margini într-o familie din loclaitatea Dud, județul Arad. O tânără de 24 de ani a născut un băiețelul la Spitalul din Ineu. Tragedia a făcut, ca toată bucuria acestui moment să fie urmată de o adevărată tragedie. La nici jumătate de oră după ce a născut, femeia și-a luat bebelașul la piept, l-a sărutat, apoi a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii s-au chinuit s-o readucă la viață pe tânăra mămică, apoi a fost intubată. Între timp medicii au cerut ca pacienta să fie transportată cu elicopterul la Spitalul Județean din Arad, însă pe drum a făcut din nou un stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o pe elicopter, iar la spital, cei de la UPU au continuat resuscitare, însă, eforturile lor au fost în zadar , mămica a murit.

Băiețelul a rămas sub atenta supraveghere a medicilor, împreună cu bunica sa. O comisie de medici cercetează cauzele complicațiilor apărute în urma operației de cezariană.

Medicul Kuffa-Chiș Bassam care a coordonat echipa operației de cezariană a declarat că tânăra mămica a murit de embolie (lichidul amiotic i-a intrat în sânge).