Plimbați cu o mașină a Poliției de Frontieră ! Copiii au fost impresionați ! Vezi GALERIE FOTO !

Data publicare: Joi, 18 Mai, 2017 Total: 4834 accesari

Plimbați cu o mașină a Poliției de Frontieră ! Copiii au fost impresionați ! Vezi GALERIE FOTO !

ARAD. Ziua de joi, 18 mai a fost o zi cu totul specială pentru preșcolarii de la "Bambi" din Arad, care au fost la Poliția de Frontieră din Curtici ! Vezi GALERIE FOTO !

Copiii au mers vineri dimineața la Curtici pentru a vizita Poliția de Frontieră, iar ziua de joi, din săptămâna Școala Altfel, a fost o zi minunată pentru preșcolari.


Întâmpinați cu multă căldură și bucurie de către comisarul Horia Hărăguș și subcomisarul Cosmin Hornea, șeful, respectiv adjunctul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici, le-au prezentat aparaturile pe care cei de la Poliția de Frontieră le au în dotare : binoclurile pentru vederea pe timp de noapte, autospeciala cu termoviziune, jeep-urile Iveco Massiv, Nissan Pathfinder, și și le-au explicat ce este o graniță, și ce anume fac polițiștii de frontieră. Copiii au fost plimbați cu jepp-ul din dotare, iar bucuria lor a fost una imensă. 

Polițiștii de la Frontieră au fost deosebit de primitori, au dat dovadă de multă răbdare, pricepere, ca niște adevărați profesioniști. Ca și surpriză de final al vizitei, copiii au fost conduși de către polițiștii de frontieră, la stația CFR din Curtici și s-au întors la Arad cu trenul Intercity, spre marea lor bucurie, iar în Gara din Arad au fost impresionați cât de frumoasă este.

Săptămâna Școala Altfel se va încheia vineri 19 mai, pentru cei care au ales această perioadă.