Doi bărbați căutați de autorități, depistați la frontieră

Data publicare: Joi, 18 Mai, 2017 Total: 1328 accesari

Doi bărbați căutați de autorități, depistați la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi bărbați, cetățeni români, pe numele cărora autoritățile române au emis un mandat de arestare preventivă, respectiv de executare a pedepsei cu închisoarea.

În data de 17.05.2017, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei NădlaII-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Marian T., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul pe raza mun. Bucureşti.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România, un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani şi evaziune fiscală.Tot ieri, o oră mai târziu, la acelaşi punct de frontieră s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Gheorghe C., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Caraş-Severin.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni. Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.