Un incendiu de proporţii a mistuit o cabană din pădurea Vladimirescu (Galerie Foto)

Data publicare: Miercuri, 17 Mai, 2017 Total: 2308 accesari

Un incendiu de proporţii a mistuit o cabană din pădurea Vladimirescu (Galerie Foto)

O cabană din lemn, situată în padurea Vladimirescu ,  a ars complet în această dimineaţă. Flăcările mascate de copacii înalţi au fost observate foarte târziu de locatarii unei pensiuni din apropiere care au alertat pompierii. La sosirea acestora, incendiul cuprinsese deja întreaga construcţie, însă echipele de intervenţie au reuşit să stopeze extinderea focului.

Cabana, constuită din lemn, întinsă pe o suprafaţă de aproximativ  300mp, era plină de butoaie cu miere, utilaje şi rame pentru colectarea mierii. Proprietarul ei este apicultor, şi la nici 100 de m distanţă avea amplasate 200 de familii de albine. Abia când flacarile au depasit varful copacilor care înconjurau cabana, focul a fost observat de vecini care au alertat pompierii.

Pompierii au sosit imediat cu doua autospeciale pentru a stinge flacările, însă, din păcate, focul a mistuit cabana din temelii, proprietarul clădirii nu a mai putut recupera nimic din cabana făcută scrum.

Din fericire, focul nu a ajuns la stupii depozitaţi la nici o suta de metri distanta. Pagubele urmeaza sa fie stabilite în zilele urmatoare.