Doru Sinaci: “Cu Festivalul Familiei am demonstrat că nu trăim intr-un turn de fildeș!”

Data publicare: Luni, 15 Mai, 2017 Total: 1563 accesari

Doru Sinaci: “Cu Festivalul Familiei am demonstrat că nu trăim intr-un turn de fildeș!”

Festivalul Familiei, eveniment organizat vineri si sâmbătă de Consiliul Județean, a atras mii de arădeni de toate vârstele în programele pregătite de instituțiile implicate. Consiliul Județean, la rându-i, a devenit o scenă primitoare pentru Andreea Marin, Virgil Ianțu, Cristian Faur, concurenții Pop Star, cadre universitare, psihologi, bunici, părinți și copii care au contribuit, împreună, la succesul evenimentului. 

"Am deschis porțile Consiliului Județean către arădenii mici și mari. Am arătat că este o instituție a comunității, receptivă și inovativă, că nu este un turn de fildeș! A fost mai mult decât o zi a porților deschise, a fost un sfârșit săptămână în care sute de oameni au venit să ne cunoască, să ne fie alături și să se bucure cu noi de invitații deosebiți care ne-au onorat cu prezența. Am spus că ne dorim o revitalizare a vieții publice, culturale, arădene, iar acest Festival este un exemplu cu privire la pașii pe care îi facem in acest sens. Imi doresc să repetăm această experiență frumoasă cât mai des. Le mulțumesc tuturor celor implicati in acest proiect pentru contribuția lor prețioasă, pentru că am demonstrat că putem scoate arădenii din casă la evenimente bine organizate și de mare impact", a declarat organizatorul principal al Festivalului Familiei, dl. Doru Sinaci, directorul Centrului Cultural Județean. 

La succesul activităților au contribuit și instituțiile de cultură finanțate de Consiliul Județean, dar și Filarmonica, ONG-uri, biserici arădene, universitățile și aparatul de specialitate din cadrul Consiliului Județean.