Expoziția foto ”Începutul Uitat” de Stelian Acea

Data publicare: Duminica, 14 Mai, 2017 Total: 2285 accesari

Expoziția foto ”Începutul Uitat” de Stelian Acea

Sala Clio din Arad a găzduit joi seara vernisajul expoziției personale de arta-foto ”Începutul Uitat” semnată de către conf.univ.dr. Stelian Acea, de la Universitatea de Vest din Timișoara. Evenimentul a fost organizat la Arad, printr-un parteneriat dintre Asociația FotoClubPro Arad, Universitatea de Vest din Timișoara și Complexul Muzeal Arad. 


Artistul fotograf Stelian Acea expune la Arad 63 de lucrări, toate realizate înainte de anul 1990. Artistul i-a surprins pe cei prezenți cu o paletă diversificată de fotografie: de la cea conceptuală până la nuduri și portret. De mentionat ca toate lucrarile au fost realizate pe pelicula foto,developate prin procedeul classic prin care s-a lucrat imaginea “argenica” si obtinand imaginea “pozitiva” de pe negativul imaginii prin intermediul aparatului de copiat(de marit).
  

Vernisajul s-a bucurat de un public numeros, format din iubitori de fotografie, apropiați ai artistului dar și studenți ai acestuia,de la Universitatea de Vest din Timișoara.
 
Iubitori de artă, prezenți la vernisaj, au avut parte și de un moment muzical oferit de către Școala Populară de Artă din Arad susținut de eleva Rut Motorca, coordonată de profesorii Kaszoni Laszlo și Ilona.

    
Expoziția de fotografie ”Începutul uitat” poate fi vizitată până pe 18 mai, la Sala Clio din Arad.

 

A consemnat & foto:Viorel Musca