Prinşi de poliţişti în timp ce furau biciclete

Data publicare: Joi, 11 Mai, 2017 Total: 1918 accesari

Prinşi de poliţişti în timp ce  furau biciclete

În urma unui apel primit la 112, polițiștii au surprins în flagrant delict, doi bărbați care încercau să fure două biciclete/ Cei doi au fugit de la locul faptei, însă au fost prinși de polițiști la doar 300 de metri de locul în care și-au manifestat rezoluția infracțională.

 

Polițiștii Secției nr.2 Micalaca au depistat ieri, în flagrant delict, doi tineri care încercau să fure din scara unui bloc, două biciclete.

 

La data de 10 mai a.c., în urma unui apel efectuat la serviciul unic de urgență 112, cu privire la furtul unor biciclete, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din cercetări constatându-se următoarele: în scara unui imobil de pe strada Marcel Olinescu din municipiu, doi bărbați au fost depistați în flagrant, în timp ce încercau- prin tăierea lanțului asigurător- să sustragă două biciclete.

 

Fiind surprinși de organele de poliție, și încercând să se sustragă tragerii la răspundere penală, cei doi au pornit în fugă de la fața locului, însă, la mai puțin de 300 de metri de locul comiterii activității infracționale, sub forma tentativei, bănuiții,- doi bărbați, de 20 și 29 de ani- au fost imobilizați și identificați de polițiști.

 

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării și probării activității infracționale a celor doi bărbați.