Au vizitat sediul Biroului Rutier Arad ! VEZI GALERIE FOTO !

Data publicare: Joi, 11 Mai, 2017 Total: 2933 accesari

Au vizitat sediul Biroului Rutier Arad !  VEZI GALERIE FOTO !

ARAD. Joi dimineața, preșcolarii Grădiniței P.P. "Bambi" din Arad au fost în vizită la sediul Biroului Rutier ! VEZI GALERIE FOTO !

Micuții de la Bambi au fost să viziteze sediul Biroului Rutier din Arad, întrucât în această săptămână au avut ca tema "Alo, 112 ?" , tema prevăzută și în Proiectul de Parteneriat încheiat între cele două instituții. 


Agentul șef principal Trașcă Costel Giuliano le-a prezentat copiilor situații de urgență în care să știe cum trebuie să procedeze . Le-au explicat deasemenea și importanța purtării centurii de siguranță, faptul că nu au voie să stea pe locul din față, până nu cresc mai mari . 

Deademenea, agentul șef princip. Trașcă Costel le-a arătat copiilor câteva mașini care au fost implicare în accidente rutiere și situații în care s-a apelat la 112 . 

Activitățime de aceat gen sunt extrem de importante pentru copii, deoarece ce ei trebuie să știe ce înseamnă pericolul, dar și situațiile în care pot fi puși în pericol, dacă nu respectă anumite reguli de circulație, astfel încât să nu fie nevoiți vreodată să apeleze la 112.