Aradul se pregătește să intre în Cartea Recordurilor prin Fitness !

Data publicare: Luni, 08 Mai, 2017 Total: 1594 accesari

Aradul se pregătește să intre în Cartea Recordurilor prin Fitness !

ARAD. Din nou, arădenii se pot mândri cu orașul de pe Mureș ! AFLĂ cum vrea Aradul să intre în Cartea Recordurilor !


Aradul 
se pregătește să primească un loc in Cartea Recordurilor, și nu oricum, ci prin muncă ! Doborârea unui record ce n-a mai existat în țara noastră, va fi atins NUMAI la ARad , când va avea loc PRIMA EDIȚIE a Evenimentului Transilvania Fitness Festival, care va debuta în perioada 20-21 mai.


Ambiția organizatorilor este să atingă performanța uluitoare, în care 500 de oameni să se sincronizeze să facă 500 de genoflexiuni.


Toți participanții vor fi cu atenție urmăriți de antrenori de fitness de prestigiu. Sâmbătă 20 mai la Transilvania Fitness Festival va fi ziua antrenorilor care își doresc să câștige noi abilități, dar vor fi organizare și workshop-uri ce vor fi susținute de unii dintre cei mai buni presenteri din Europa.


Sălile Performance Lab și Endorphin din Arad vor găzdui activitățile din cadrul zilei de sâmbătă.


Duminică 21 mai, la Sala Polivalentă din Arad, TFF 2017 le va da ocazia tuturor pasionaților de fitness, dar și începătorilor să facă mișcare sub același acoperiș, într-un mod cu totul aparte.


"Asociația Cartea Recordurilor va fi prezentă la eveniment și va monitoriza cum peste 500 de oameni se vor sincroniza, făcând 500 de genoflexiuni, iar arbitrajul va fi făcut de Ovidiu Hațegan-arbitru FIFA, unul dintre cei mai apreciați arbitri din lume" precizează Cristian Lucuța, inițiatorul evenimentului.