Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un bărbat !

Data publicare: Duminica, 07 Mai, 2017 Total: 2643 accesari

Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un bărbat ! La o razie a polițiștilor, ce monitorizau traficul pe un drum județean, un bărbat care conducea un moped, n-a vrut să oprească. CONTINUAREA a fost una desprinsă parcă din filme !

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Brad, județul Hunedoara, conducea mopedul în momentul în care polițiștii i-au făcut semn să oprească. Acesta, ambițios (probabil) din fire, nu s-a conformat semnalelor regulamentare ale polițiștilor și și-a văzut mai departe de drum.

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea lui, însă, bărbatul, și-a abandonat mopedul într-un șanț și a fugit pe câmp. Polițiștii au fugit în urmărirea lui, și l-au somat verbal să se oprească, însă bărbatul nu s-a oprit. După 500 de metri, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare și a tras două focuri de armă, de avertizment , în plan vertical , iar bărbatul a fost prins. 

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest,care a indicat valoarea de 0.25 mg/l , alcool pur îm aerul expirat. Bărbatul a fost amendat cu 1.885 de lei pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice și pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor.