Avertizare meteorologică ! Revine frigul !

Data publicare: Duminica, 07 Mai, 2017 Total: 2634 accesari

Avertizare meteorologică ! Revine frigul ! Avertizare meteo! Administrația Națională de Meteorologie a emis un COD GALBEN de ploi și frig puternic ! AFLĂ ce se va întâmpla în următoarele zile !

Temperaturile din ultimele zile au fost oscilante, însă, se pare că prognoza meteo pentru următoarele zile nu este una optimistă. REVINE iarna?

Avertizarea meteo de ploi și frig puternic,  începe de duminică 7 mai, începând cu orele 16 și ține până marți 9 mai, orele 23. În perioada menționată, vremea se va răci accentuat, la munte sunt așteptate chiar și ninsori.

În zona Transilvaniei, noaptea va fi foarte frig, sunt așteptate temperaturi cu minus. Deasemenea , în perioada menționată vor fi zone, în care ploile vor fi însemnate cantitativ, ce vor avea caracter torențial, iar grindina nu va lipsi și ea. Vor fi intensificări ale vântului, sub aspect de vijelie.

Astfel de fenomene vor fi mai dese în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, estul și centul țării. Cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp , și izolat 40-50 l /mp .

Marți spre miercuri noaptea, va fi foarte rece, iar în centrul țării se va produce bruma.