Va îmbrăca rochie de mireasă, dar pusă în sicriu ! AFLĂ cum a avut loc accidentul din Oradea și unde mergea șoferița care a murit ! VEZI VIDEO cu accidentul !

Data publicare: Vineri, 05 Mai, 2017 Total: 9887 accesari

Va îmbrăca rochie de mireasă, dar pusă în sicriu ! AFLĂ cum a avut loc accidentul din Oradea și unde mergea șoferița care a murit ! VEZI VIDEO cu accidentul !

ORADEA. Un accident îngrozitor a schimbat viaţa unei familii! O tânără de numai 18 ani, Andrada, şi-a pierdut viaţa ! AFLĂ unde mergea fata în momentul când a avut loc cumplitul accident !

 

Andada Nemeş, şoferiţa care a murit, era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic Partenie Cosma, la specializarea Turism şi Alimentaţie Publică. Ea a chiulit de la ore, împreună cu o colegă de clasă, sub pretextul că trebuie să-şi ia rochii pentru banchetul de final de liceu. Tragedia face, că Andrada, nu va mai purta rochia de banchet, ci o rochie de mireasă, cu care va fi îmbrăcată, şi pusă în sicriu.

 

"La ora 11, fetele au cerut permisiunea dirigintei să plece de la şcoală, dar diriginta nu le-a lăsat. Mama uneia dintre fete a trimis un SMS, învoindu-le de la ora 13, dar fetele n-au mai avut răbdare şi, profitând că sunt majore, iar Statutul Elevilor le dă voie elevilor majori să iasă din şcoală, au plecat", a declarat directorul Colegiului, Virgil Blage, scrie bihoreanul.ro .

 

Cele două fete se aflau într-un Renault Clio, și se îndreptau dinspre  Nufărul către Calea Aradului, când s-au lovit de un BMW X5 cu numere de înmatriculare de Maramureş, care circula regulamentar. În accident, alte două persoane au fost rănite, printre care şi o femeie însărcinată.

 

"În jurul orei 11.25, în urma unui apel telefonic, am fost anunţaţi de un accident soldat cu patru victime, dintre care una decedată. Echipajul de descarcerare a procedat la evacuarea pasagerei din dreapta dintr-un autoturism, iar apoi toate cele trei victime au fost transportate la spital", a declarat căpitanul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, scrie bihoreanul.ro .

 

 

Filmul tragediei este cumplit : cele două maşini s-au lovit frontal, iar faţa ambelor autoturisme, făcute praf. Bucăţi de caroserie au fost împrăştiate pe o rază de zeci de metri împrejur. Tânăra șoferiță a murit pe loc, iar prietena ei este în stare gravă la spital.

 

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţişti rutieri, dar şi un echipaj de descarcerare grea, un echipaj de terapie intensivă mobilă de la SMURD Oradea şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.







sursa știre+foto : bihoreanul.ro
Sursa video: youtube