Crimă șocantă în vestul țării ! Și-a ucis cu sânge rece, fosta soție !

Data publicare: Marti, 02 Mai, 2017 Total: 2850 accesari

Crimă șocantă în vestul țării ! Și-a ucis cu sânge rece, fosta soție ! Crimă șocantă, în vestul țării s-a petrecut marți dimineața ! A îngrozit o comunitate întreagă ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

Un bărbat în vârstă de 31 de ani și-a omorât fosta soție, care avea 22 de ani. Cei doi erau divorțați și aveau împreună un copil, care era crescut de mamă.

Criminalul, a mers, "încolțit" de gelozie, acasă la fosta soție, în comuna Bozovici, județul Caraș-Severin, sub pretextul să-și vadă copilul. Bărbatul, după cum spun gurile rele, a văzut o postare pe pagina de facebook a femeii, care l-a turbat pe loc, de gelozie. 

Momentele ce au urmat, au fost șocante, după cum spun martorii. Bărbatul , cum a intrat în casa femeii, s-a luat la ceartă cu ea, apoi a înjunghiat-o. Aceasta, a fost rănită grav și a murit la scurt timp. 

Criminalul, a vrut să-și pună capăt zilelor, cu același cuțit, când și-a dat seama ce crimă a comis, dar nu a reușit. A fost transportat sub pază, la spitalul Județean de Urgență Reșița.

Bărbatul a mai comis fapte, pentru care a fost condamnat la 1 an și 8 luni, pentru furt și conducerea unui autoturism fără a poseda permis.

Polițiștii și Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin cercetează acest caz, în care a avut loc tragedia, și un copil va rămâne fără părinți.

sursa foto: arhivă