Depistați conducând fără permis și sub influența alcoolului

Data publicare: Marti, 02 Mai, 2017 Total: 1720 accesari

Depistați conducând fără permis și sub influența alcoolului

 

Polițiștii rutieri au depistat la sfârșitul săptămânii trecute, un minor și trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.
 

Polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Sântana, un adolescent de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe DJ 708 B, pe raza localității Covăsânț, un bărbat de 66 de ani, în timp ce conducea fără permis un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 27 aprilie a.c., iar pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

A mai fost depistat pe strada Petru Rareș din municipiu, un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alecoolemiei.
 

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Notă: imaginea reprezentativă are doar rol asociativ-comparatistic – nu este de la locul și din momentul evenimentului.

ghidularadean.ro  nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora