Arădenii de la Doma Art premiaţi la Concursul Internaţional de Dans “Bounce” 2017, Satu Mare

Data publicare: Luni, 01 Mai, 2017 Total: 4134 accesari

Arădenii de la Doma Art premiaţi la Concursul  Internaţional de Dans “Bounce” 2017, Satu Mare

Finalul săptămânii trecute i-a surprins pe dansatorii arădeni de la Doma Art, în plină competiţie la Satu Mare. Ediţia a -IX- a a concursului “Bounce” a adunat peste 50 de trupe din toată România  şi  Ungaria. Ţinând cont de numărul mare de participanţi , concurenţa a fost una acerba la toate categoriile  însă,  categoria cea mai disputata a fost cea de “formaţii -12-17 ani” unde s-au întrecut  26 de trupe . Arădenii noştri de la X-Style Kids au reuşit în urma evoluţie lor să impresioneze juriul şi să câştige locul I.

     
“Fiecare premiu este important pentru noi, pentru că vine ca o răsplată a muncii depuse de echipa noastră. E normal ca satisfacţia să fie şi mai mare atunci când concurenta este mai puternică şi nu ascundem faptul că locul ocupat de  X-Style Kids este un rezultat extrem de îmbucurător pentru noi din două motive : a fost pentru prima dată când  dansatorii de la X-Style Kids au concurat la categoria 12-17 ani, şi doi, la nivel naţional a fost pentru prima dată când am concurat contra a 25 de trupe la o singură categorie”,  au declarat coregrafii Maura şi Dorian Cosma.

      
De locul 1 s-au bucurat şi dansatorii de la Unlimted X-Style la categoria “peste 30 de ani”. Această categorie a fost un extrem de apreciată de public întrucât concurenţii sunt persoane care au descoperit tainele dansului  nu chiar la prima tinereţe dar,  cu pasiune şi devotament se antrenează şi concurează la nivel înalt (alături de arădeni au concurat trupe din Cluj şi Satu Mare).

     
Celelalte premii obţinute de arădeni au fost : la categoria formaţii  7 -11 ani, X-Style Mini Kids a obţinut locul 3; Cosma Aian- locul 1, solo sub 7 ani; Dinulescu Eduard- locul 2 ,solo sub 7 ani; Kravecz Martin - locul 3, solo sub 7 ani; Petruţiu Tudor şi Şomlea Matia- locul 2, duo 7 -11 ani.

     
Cu aceasta competiţie arădenii au încheiat sezonul concursurilor naţionale şi se pregătesc pentru participările internaţionale. La finalul lunii mai vor fi în Croaţia la  World  Dance Masters şi în august, spera să ajungă, pentru al treilea an consecutiv, la cea mai importantă competiţie de nivel mondial: Hip Hop Internaţional, Phoenix –Arizona, SUA.

     
Le dorim mult succes şi să continue să reprezinte la fel de frumos Aradul şi România.