Şofer oprit cu focuri de armă de poliţişti după o urmărire ca în filme (FOTO)

Data publicare: Duminica, 30 Aprilie, 2017 Total: 3818 accesari

Şofer oprit cu focuri de armă de poliţişti după o urmărire ca în filme (FOTO)

Urmărire ca în filmele de aventură, duminică dimineață, pe șoselele din județul Constanța unde un șofer bucureștean a fost oprit cu focuri de armă de oamenii legii.

 

Un șofer care conducea un autoturism marca BMW în orașul Mangalia a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor rutieri și a continuat deplasarea în viteză, astfel că la intrarea în Eforie Nord a fost făcut un baraj format din doua autospeciale și o motocicletă.

 

Teribilistul a reuşit să treacă de baraj, aşa că poliţiştii constănţeni au fost nevoiţi şă facă un al doilea baraj în zona podului Agigea, însă de această dată poliţiştii au folosit şi armamentul din dotare pentru a-l opri pe vitezoman, unul din poliţişti a efectuat un foc de avertisment în plan vertical pentru ca şoferul să ia în serios avertismentele.

Şoferul este un bărbat în vârstă 40 de ani și este din București.  După ce a fost oprit,  acesta a fost condus la sediul poliției din Mangalia pentru a fi testat și ulterior să fie luate măsurile legale în consecință.

 

Barbatul a refuzat recoltarea probelor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Judecatoria Mangalia.

 

Duminică seara, în jurul orei 19.30,  bărbatul a ajuns în arestul IPJ Constanţa, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventiv pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 1 Mai,  să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.






 

 

Sursă: ziuaconstanta.ro