Humana își face bagajele ! Kaufland încheie colaborarea cu magazinul de haine second-hand ! AFLĂ unde se vor muta !

Data publicare: Marti, 25 Aprilie, 2017 Total: 13815 accesari

Humana își face bagajele ! Kaufland încheie colaborarea cu magazinul de haine second-hand ! AFLĂ unde se vor muta !

ARAD. Magazinul de haine second-hand, Humana, deschis în incinta Kaufland-ului de pe Banu Mărăcine, își face "bagajele" și se mută ! AFLĂ unde va fi noua locație !

Magazinul de haine second-hand Humana, din incinta Kaufland-ului de pe Banu Mărăcine își face "bagajele" și se mută la Galeria Arcade ( fostul Real) din data de 3 mai (a.c.) . Clienții sunt nemulțumiți la aflarea veștii, deoarece "este prea departe" spun ei. 
 

"Îmi cumpăram haine de calitate de aici și vin din zona Vlaicu. Așa îmi făceam cumpărături și de la Kaufland. Dacă se mută, eu nu mai merg până la Real. E prea departe"  spune o clientă nemulțumită. 


O adolescentă, spune : " Cât mama face cumpărături din Kaufland, eu mereu vin aici să-mi caut haine de calitate și la preț bun. Păcat că se închide. Nu voi mai avea motiv să vin în Kaufland" . 

Mulți clienți sunt nemulțumiți de această decizie a celor de la Kaufland. Acum, rămâne să vedem ce magazin se va deschide în această locație, și cât de rău le va părea celor de la Kaufland, care, după cum spun clienții, vor pierde "teren" pentru această plecare a celor de la Humana People to People. 


Humana People to People este o organizație non profit din Europa, nordul Americii, Africa, Asia și America latină,care are activități în 43 de țări.

Cu banii adunați din vânzările hainelor second-hand sunt sprijiniți copiii din Africa, precum și finanțarra proiectelor din Africa.