ACCIDENT cumplit pe DN 65: ȘASE victime, între care și copii (FOTO)

Data publicare: Luni, 24 Aprilie, 2017 Total: 3521 accesari

ACCIDENT cumplit pe DN 65: ȘASE victime, între care și copii (FOTO)

O persoană a murit şi alte patru, între care şi doi copii, au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs luni, în jurul orei 14,50, pe DN65, la Pădurea Saru, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

 

În accidentul rutier au fost implicate două automobile şi un autotren, scrie agerpres.ro.

 

Traficul rutier pe DN65, în zona Pădurii Saru, se desfăşoară pe un singur sens, dar urmează a fi blocat complet în vederea efectuării cercetărilor criminalistice, Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.


În acest accident a murit o femeie, iar doi copii, cu vârste de aproximativ 5-6 ani, sunt grav răniţi. Alţi doi bărbaţi sunt de asemenea grav răniţi. Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

"Intervin două echipaje SMURD, un echipaj cu autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt", a mai spus reprezentatul ISU.

Persoanele rănite au fost transportate cu ambulanţele către Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.


Sursă foto: stiripesurse.ro