Simulacru de dezbatere la Prefectura Arad pe tema înmatricularilor auto

Data publicare: Luni, 24 Aprilie, 2017 Total: 2112 accesari

Simulacru de dezbatere la Prefectura Arad pe tema înmatricularilor auto

Vineri, la prefectura Arad a avut loc o dezbatere pe tema: procedura de inmatriculare a autovehiculelor. N-am aflat de această dezbatere decât după ce a avut loc, şi am constatat că de fapt la aşa zisa dezbatere a fost mutat sediul PSD Arad la Prefectura. Preşedintele Dorel Căprar a adus la aşa zisa dezbatere, toată floarea psd-istă a Aradului de fapt la o întâlnire cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie.

 

Mai exact, conform paginii personale de Facebook a lui Dorel Căprar, au fost toţi parlamentarii PSD de Arad, inclusiv senatorul Fifor care nu apare în poze, probabil a fost spiritual prezent, şi aşa era săptămâna luminată, deci duhul lui Fifor a vegheat probabil peste asistenţă, dar şi consilierii municipali şi judeţeni PSD au fost aduşi la dezbatere, sau la aşa zisa dezbatere.

 

De fapt din ce vedem a fost o întâlnire între PSD şi IJP Arad, la care au mai fost prezenţi prefectul şi subprefectul, căci ce are prefectura cu înmatriculările auto încă nu e clar.

 

N-am înţeles exact nici de ce au mai ocupat sala prefecturii, şi nici de ce au mutat toţi oamenii din sediul PSD la prefectură când puteau să invite reprezentanţii IJP Arad la sediul lor, însă probabil nu se cade să inviţi Poliţia la un sediu de partid, şi nici să meargă ei la sediul Poliţiei căci atunci nu mai era dezbatere......

 

Ce au discutat acolo nu este foarte clar, cert este că: „Prin această dezbatere am încercat să identificăm soluții utile și viabile pentru transformarea cadrului legislativ în domeniul auto și în special în ceea ce privește simplificarea procedurilor de înmatriculare auto” , adică ..... nimic.

 

Dacă vrei să simplifici cu adevarat procedurile de înmatriculare, o astfel de dezbatere, părerea noastră, trebuie să aibe ca invitaţi pe lângă reprezentanţii Poliţiei, reprezentanţi ai unor cluburi auto, reprezentanţi ai unor firme care intermediază inmatriculări auto, RAR, asociaţii de specialitate, nicidecum consilieri judeţeni şi municipali, asta dacă vrei să dezbaţi pe bune o astfel de temă nu să faci sedinţă foto şi să bifezi acţiuni politice, spunem noi.



Sursă Foto: Facebook