Conferinţă de presă UTA: Dorim promovarea, asta ne-am propus ! (Foto/Video)

Data publicare: Vineri, 21 Aprilie, 2017 Total: 4500 accesari

Conferinţă de presă UTA: Dorim promovarea, asta ne-am propus ! (Foto/Video)

Laurentiu Roșu a declarat în cadrul conferinței de presă de joi, că cele două absențe importante (Marius Chindris si Adrian Petre Tabarcea) nu-l vor determina să schimbe sistemul de joc, așa că unul dintre juniori va trebui să fie cu profil ofensiv. Se pare ca acesta va fi Albert Stahl, acesta poate juca pe ambele benzi la mijlocul terenului, dar și ca atacant retras în spatele lui Curtuiuș sau Piccioni.


Laurențiu Roșu nu si-a dezvăluit planurile tactice dar a spus: 

„ Vom incerca sa obtinem cele trei puncte puse in joc,mergem la victorie. Juventus este o echipă bine organizată atât în aparare cât şi în atac, au jucătorul golgeter dar şi jucători cu experienţă ca Zaharia şi Bejenariu. Sunt multe echipe care luptă pentru locul promovabil, Mioveniul era la şapte puncte în spatele nostru dar ne-au egalat. Dorim promovarea, asta ne-am propus, este importantă pentru toţi: suporteri, jucători, antrenori, conducere. Sper să aleg variantele cele mai bune în locul celor doi fotbaliști ce ne lipsesc sâmbătă. Nici la Afumați nu am avut doi jucători tot pe motiv de cartonașe galbene, se vede că se apropie finalul sezonului și majoritatea jucătorilor sunt la limită cu suspendările. O să ne adaptăm la această situație cu gândul de a lua cele trei puncte. Eu și echipa mereu ne-am dorit asta oriunde și împotriva oricui am jucat, dar în fotbal se poate întâmpla orice”.





Albert Stahl, jucatorul de 18 ani al UTA-ei:

„Ne va lipsi Adrian Petre, e golgheterul echipei, dar trebuie să ne descurcăm și fără el. Dacă Mister va apela la mine, sper să joc cât mai bine ,mergem să câştigăm, toţi avem această dorinţă.  E un meci foarte important, pe care trebuie să-l câștigăm. Nu contează unde joc, voi da totul pentru victorie. Cariera am început-o ca mijlocaș  dreapta, apoi am fost trecut pe stânga, dar am jucat destule meciuri și ca al doilea vârf sau ca vârf”.

   



UTA va pleca cu avionul spre București vineri seara și se va reântoarce la Arad cu autocarul. Utiștii au programat un antrenament și duminică și asta pentru că au meci oficial, în etapa intermediara de marți, cu Olimpia Satu Mare.




 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/00i8t3tNcqo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>





A consemnat & Foto/Video : Viorel Musca