Adrian Todor : Administrația Falcă are o singură grijă: cum să-și hrănească clientela din bani publici

Data publicare: Joi, 20 Aprilie, 2017 Total: 953 accesari

Adrian Todor : Administrația Falcă are o singură grijă: cum să-și hrănească clientela din bani publici

Într-un oraș sufocat de gunoaie, cum este Aradul, în care iepurii de Paște sunt mâncați de câinii comunitari, singura problemă a administrației locale e îndestularea clientelei PNL cu funcții și privilegii. Problema contractului de salubrizare stradală nu și-a găsit un loc pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Arad de joi, în schimb jumătate dintre proiecte se referă la desemnarea de membrii în Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea CLM.

 

„Speram ca măcar în ceasul al 12-lea, primarul Gheorghe Falcă să vină cu o soluție pentru a scoate Aradul din mizeria în care tot administrația pe care o conduce l-a băgat. Numai că primarul Falcă nu are timp de astfel de probleme minore, fiind preocupat să împartă acoliților săi posturile bine plătite din consiliile de administrație ale societăților subordonate Consiliului Local.

Constatăm că Administrația Falcă are o singură grijă: cum să-și hrănească clientela din bani publici. Iar viitoarele consilii de administrație de la CET Hidrocarburi, Gospodărirea Comunală sau Recons vor fi adevărate vaci de muls pentru oamenii PNL Arad. Primarul Falcă ne propune o listă cu membrii de partid, cei mai mulți cu funcții în PNL Arad, pe care dorește să-i numească în consiliile de administrație, listă întocmită într-un mod netransparent, tipic regimului Falcă, în urma unei evaluări făcute la partid de conducerea PNL Arad, fără nicio legătură cu criteriile de competență, integritate, de performanță și așa mai departe. Singura calitate pe care trebuie să o dețină cei propuși de Gheorghe Falcă în consiliile de adminstrație e cea de membru PNL. Consilierii PSD nu pot fi de acord ca societățile subordonate CLM, aduse în pragul falimentului de clientela PDL-PNL în ultimii 12 ani, să ajungă din nou pe mâna unor persoane pe care nu le recomandă nimic în afara carnetului de partid, astfel că vor vota împotriva acestor numiri, în ședința CLM de joi“, declară deputatul Adrian Todor.