Începe numărătoarea inversă până la aducerea în ţară a lui Sebastian Ghiță

Data publicare: Marti, 18 Aprilie, 2017 Total: 3242 accesari

Începe numărătoarea inversă până la aducerea în ţară a lui Sebastian Ghiță

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) spun  că au primit confirmarea oficială că fostul deputat a fost arestat abia astăzi(luni -n.r.), din cauza unor probleme tehnice apărute la sistemul Interpol Belgrad. 

 

“Fotografia inculpatului Ghiță Sebastian a figurat pe site-ul instituției până în momentul în care s-a primit din partea autorităților sârbe confirmarea oficială că acesta a fost arestat în vederea extrădării. Acest mesaj a sosit pe canalul de cooperare polițienească Interpol în urmă cu câteva minute, datorită unor probleme tehnie apărute în sistemul Interpol Belgrad, se arată în comunicatul remis de IGPR”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. 

 

Potrivit aceluiaşi document al autorităților sârbe, Sebastian Ghiță a fost arestat pe o perioadă de 18 zile în vederea extrădării, începând cu data de 14 aprilie 2017.

 

“În momentul extrădării, dacă autoritățile sârbe vor solicita ca partea română să efectueze escorta în țară a inculpatului, polițiștii români vor efectua acest serviciu, conform competențelor”, se mai arată în comunicatul IGPR.