Vestea Învierii Mântuitorului Iisus Hristos a fost adusă în ziua de Paste bolnavilor și angajaților din Spitalul Clinic Județean de Urgențe Arad (FOTO)

Data publicare: Duminica, 16 Aprilie, 2017 Total: 4892 accesari

Vestea Învierii Mântuitorului  Iisus Hristos a fost adusă în ziua de Paste bolnavilor și angajaților din Spitalul Clinic Județean de Urgențe Arad (FOTO)

Reprezentanţii CJ Arad în dimineaţa zilei de Paste, au adus Vestea Învierii Mântuitorului  Iisus Hristos bolnavilor și angajaților din Spitalul Clinic Județean de Urgențe Arad.

 

Aceştia au primit produsele tradiţionale de Sărbătorile Pascale, este vorba de tradiţionalul ou şi cozonac, astfel, cei internaţi au avut parte de un moment de bucurie.

 

O iniţiativă lăudabilă, cu atât mai mult cu cât a fost prima de acest gen cu ocazia Sărbătorilor Pascale, fiecare persoană din spital a primit câte un ou şi cozonac.

 

Acţiunea a fost făcută la iniţiativa conducerii Spitalului Judeţean împreună cu cea a Consiliului Judeţean Arad, cei care au adus o rază de lumină în ziua de Paşte sunt Corina Crişan şi Carmen Lucuţa din partea Spitaluilui Judeţean, Corina Crişan fiind şi consilier Judeţean, iar din partea Consiliului Judeţean, Noghiu Bogdan.