AFLĂ cât au scos arădenii din buzunare, pentru cumpărăturile de Paşti?

Data publicare: Sambata, 15 Aprilie, 2017 Total: 1422 accesari

AFLĂ cât au scos arădenii din buzunare, pentru cumpărăturile de Paşti?

ARAD. Sâmbătă dimineața în jurul orelor 10:30 ne aşteptam ca traficul să fie mult mai aglomerat, însă, se pare că arădenii şi-au făcut cumpărăturile din timp şi n-au lăsat pe ultima zi şi traficul n-a fost prea aglomerat. AFLĂ cât au cheltuit arădenii pentru Sărbătorile Pascale !


Acum, în prag de Sărbătoare, arădenii au ieşit la cumpărături, la piață, unde gospodinele au găsit legume şi verdețuri la prețuri mici (1 leu legătura) sau în supermarketuri, unde majoritatea au cumpărat vin (raioanele cu sticle la reducere erau goale), cozonac şi prăjituri. 




Am stat de vorbă cu o doamnă, pensionară şi am întrebat-o cât a cheltuit pentru cumpărăturile ce le-a plătit la casă :" Doamnă scumpă, pensia mea este mică , şi cozonac nu mai pot face, dar am cumpărat unul pentru nepoți, pe care am dat 10 lei, şi o smântână, câteva fructe şi un suc. Pe bon scrie total (am ajutat-o să citească) fix 23.45 ron" ne spune doamna, cu o privire caldă şi tristă în acelaşi timp.

Deasemenea, am întrebat şi doi tineri cât au plătit pentru cumpărăturile de Paşti, şi ne-au răspuns în grabă :" Mult, e scump la noi. Mai ieftin este în Germania" şi ne-au lăsat bonul drept dovadă, pe care îl puteți vedea în imagine : total 382.72 .




Cu siguranță, cei care au şi doi copii, şi îl aşteaptă pe Iepuraş, o familie a cheltuit pentru cumpărături, în medie, undeva la 500 de ron.