Meciul de sâmbătă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe: un meci de 7 puncte! Conferinţă presă (Foto/Video)

Data publicare: Vineri, 14 Aprilie, 2017 Total: 4428 accesari

Meciul de sâmbătă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe: un meci de 7 puncte! Conferinţă presă (Foto/Video)

La conferința de presă de la Autotehnic Ford, lângă antrenorul Laurențiu Roșu și directorul general Codru Grădinariu a luat loc extrema dreaptă Sorin Strătilă.

 

   
Laurențiu Roșu„E normal să fim nemulțumiți după ultimele rezultate și de faptul că am pierdut două poziții față de  stagiunea de toamnă. În ultimele trei meciuri am câștigat doar două puncte, este prea puțin având în vedere că eu mi-am propus victoria la fiecare meci. Asta a fost mereu ideea mea, indiferent împotriva cui jucăm. Din păcate, am început o serie negativă, pe care trebuie neapărat să o încheiem sâmbătă, în meciul cu Sepsi și să ajungem din nou pe locurile fruntașe în clasament. Jucătorii au fost responsabili de la bun început, și-au dorit și-și doresc victoria la fiecare meci, nu le pot reproșa mai nimic.


În special cu Juventus, dar
și la Afumați, într-o deplasare complicată, ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. Nu eram obișnuiți să nu marcăm, dar insistăm săptămână de săptămâna pentru îmbunătățirea fazei de construcție și finalizare. Inițiem jocul din spate, de la fundași, ajungem prin combinații  la poarta adversă, avem trasee de joc formate, e necesar să marcăm sâmbătă. Dacă nu marchezi, nu câștigi, iar eu mă gândesc doar la victorie cu Sepsi, dar și la un joc bun. Partea pozitivă este că nici adversarii, cu o excepție în meciul de la Afumați, nu și-au creat mari ocazii în careul nostrum. Nu am mai avut echilibru la mijlocul terenului, iar acea ocazie mare a Afumațiului a venit pe acest fond. De aceea, l-am și schimbat pe Petre cu Jorza și am preferat să-l țin pe Piccioni cât mai aproape de poarta adversă.


Departe de careu, Piccioni nu mai dă acela
și randament, din păcate nici nu am reușit să-i oferim destule mingi.Referitor la meciul cu Sepsi: stiu ca sunt adversari puternici,ne luam masuri,Hadnagy are experienta,se misca bine,creaza ocazii dar si inscrie,este un lider.Au jucatori periculosi,au demonstrat ca au un joc bun.Este un meci foarte important cu o echipa care a evoluat bine in ultimele meciuri dar noi ne gandim sa revenim pe podium.Sper ca spectaorii sa umple tribunele stadionului si a ne incurajeze,avem nevoie de ei.De la noi vor absenta Burla,Costin,Admir Jorza si Mara care vor juca pentru UTA 2 iar Polgar este accidentat in continuare.”.

 

   
Jucatorul de bandă dreapta Sorin Strătilă:” Clubul, președintele și suporterii așteaptă mult de la mine, dar nu numai eu am fost în scădere de formă, chiar și echipa. Se așteaptă ca eu să fac diferența, dar îmi este greu și mie, mai ales împotriva echipelor care se apără, și-și iau măsuri suplimentare.



 
 

   
Parcă ne-am pierdut entuziasmul și încrederea. Anul trecut, puteam să o batem orice echipă, acasă nu ne învingea nimeni. E drept, asta se întâmpla pe „Motorul” și-mi aduc aminte doar de acel 4-1 cu Călărași în zece oameni, de la baraj. Și mai e ceva, cam toți adversarii își dau viața pe teren cu noi. I-am văzut pe cei de la Afumați în meciurile cu Călărași și Juventus, mai că nu și-au băgat singuri mingea în poartă. Cu noi, cei doi fundași centrali parcă și-au dat viața pe teren, la 0-0 s-au bucurat de parcă au câștigat Champions League.

    
Dar si intre terenul Motorul si cel de la Siria e foarte mare diferența. Avem de-a face cu un teren mic și prost, mai vin și adversarii cu trei fundași stânga și un mijlocaș pe aceeași parte dar…trebuie sa-i desfacem,trebuie sa dam primul gol apoi sa ne facem meciul mai usor,spectatorii sa fie alături de noi din primul până în ultimul minut, ne-au însoțit și la Afumați, trebuie să le demonstrăm lor, dar și nouă, că suntem tot noi, cei din tur și să batem tot până la final:Sepsi,Satu- Mare,Juventus,Clinceni,Calarasi,Timisoara.  Contează și primele de joc, dar nu mai mult decât sentimentul unei promovări în Liga 1. Eu nu sunt din Arad, dar sunt mulți băieți de aici, care sunt și mai atașați de culorile acestui club. Cu toții putem intra în istorie cu această promovare. Revenind la prime, la valoarea lor, poate conducerea să îți dea și 100 de mii de euro, dacă nu joci nu o poți lua. Când eram la Astra, am jucat pe 20 de mii euro cu Steaua și în minutul 15 era 3-0 pentru adversari…


 

   
Meciul de sâmbătă,ora 11.30, cu Sepsi Sfântu Gheorghe e un meci de 7 puncte, trebuie să ne revenim și să câștigăm. Dacă ne bat, se duc la 7 puncte în față, Mioveni ia trei puncte fără să joace, dacă nu batem și locul 3 ce duce la baraj e în pericol. Va trebui să marcăm primii și să fim foarte atenți în apărare. La experiența și valoarea sa, Hadnagy poate marca din orice unghi, în orice condiții, iar Issa va juca și el cu multă ambiție. A jucat la Pîncota și-și va da viața pe teren contra noastră.

 
 

A consemnat,foto,video: Viorel Musca
 

 

Comunicatele clubului UTA :


1. Transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad - Șiria – Arad este gratuit.
 

2. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 10:00. Ultimul autocar va pleca la ora 10:30.
 

3. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul va pleca la ora 13:30, iar ultimul la 13:45.
 

4. Cei care doresc să-și achiziționeze bilete o pot face la casieria stadionului ”Otto Greffner” din Șiria, cu două ore înainte de meci.