Femeie accidentată la spate, într-un microbuz ce transporta pasageri la Real !

Data publicare: Joi, 13 Aprilie, 2017 Total: 3470 accesari

Femeie accidentată la spate, într-un microbuz ce transporta pasageri la Real !

ARAD. Joi după-masă, la Podgoria, în jurul orelor 17.25 o femeie s-a accidentat la spate ! AFLĂ cum s-a întâmplat totul !


Şoferul unui microbuz ce transportă pasageri la Real a evitat coliziunea cu un alt autoturism ce i-a ieşit brusc în față, iar in acel moment, o femeie, pasager în microbuz a căzut şi s-a lovit puternic la spate. Femeie, care are în jur de 50 de ani, stătea pe locul din spatele şoferului, iar distanța dintre scaune este mare. Posibil ca femeia să nu fi purtat centura de siguranță.



La fața locului au sosit în cel mai scurt timp o Ambulanță şi polițiştii de la Biroul Rutier Arad, care se aflau în zonă în acel moment.


Polițiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Şoferul, un bărbat la vreo 55 de ani spunea că nu a dorit să se întâmple aşa ceva, ba chiar el a vrut să evite un accident rutier. 


De subliniat este faptul că în această perioadă, toți şoferii se grăbesc, nu respectă regulile de circulație , şi aşa se ajunge la evenimente rutiere, care pot avea urmări mai grave.