Scene dramatice pe autostrada A1. Accident grav pe autostradă în zona Pecica, 4 victime ajunse la spital una decedată ! (Galerie FOTO)

Data publicare: Marti, 11 Aprilie, 2017 Total: 12379 accesari

Scene dramatice pe autostrada A1. Accident grav pe autostradă în zona Pecica, 4 victime ajunse la spital una decedată ! (Galerie FOTO)

ARAD: Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00, în apropriere de localitatea Pecica, mai exact la km 551, un autocamion încărcat cu cereale a ieşit în afara carosabilului, după ce în prealabil, şoferul acestuia a pierdut contrulul volanului. Ulterior şoferul autocamionului a declarat că volanul maşinii s-ar fi blocat, aceste fiind motivul care a dus la incidentul rutier care a făcut ca autocamionul să treacă pe sesnul opus de mers al autostrazii, oprindu-se în câmp.


La scurt timp un al doilea incident rutier a avut loc, mai precis la kilometrul 551 pe autostrada A1, tot în apropiere de localitatea Pcecica, în cel de-al doilea accident au fost implicate trei autoturisme.
 

Al doilea incident a fost provocat de un autoturism care a lovit un lucrător de la autostradă care se afla în zona respectivă, după acest incident, şoferul autovehicului care a acroşat muncitorul ar fi oprit, iar din spate a fost lovit în plin de un al  doilea autovehicul.
 

La locul s-au deplasat ambulanţe şi echipaje SMURD, şi a fost solicitat şi elicopterul SMURD, trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, iar o persoană a fost transportată de urgenţă la Timişoara.

 

În disperarea momentului, unul dintre pasagerii de etnie rommă al unuia dintre autoturismele implicate în accident, a agresat un cameraman al unui post de televiziune ajuns la faţa locului, care filma locul accidentului.


UPDATE1: Persoana care a fost transportată la Timiţoara a decedat. 

UPDATE2: 
Cele trei maşini implicate în carambol sunt cu numere de Marea Britanie şi erau conduse de cetăţeni de etnie rromă. Şoferul care a provocat accidentul a devenit recalcitrant, a agresat operatorii PRO TV şi TVR, lovind şi camerele de televiziune, supărat că mass media a ajuns repede la accident, fără a ţine cont că jurnaliştii se aflau la faţa locului pentru primul incident rutier în care a fost implicat TIR-ul.
 

 

Poliţiştii continuă cercetările în toate aceste cazuri