BREAKING NEWS ! Tren de marfă deraiat , cei doi mecanici au murit !

Data publicare: Sambata, 08 Aprilie, 2017 Total: 2649 accesari

BREAKING NEWS ! Tren de marfă deraiat , cei doi mecanici au murit !

BREAKING NEWS. Tren deraiat în într-o zonă greu accesibilă. AFLĂ mai multe detalii !


În după-masa zilei de sâmbătă 8 aprilie, un tren privat de marfă a deraiat, iar cele 16 vagoane cu cărbune au blocat intreaga linie. Incidentul feroviar a avut loc în zona Merişor, din județul Hunedoara.


Cei doi mecanici ai locomotivei au murit. Cei de la descarcerare, SMURD, nu au mai putut salva viața celor două victime, zona fiind greu accesibilă. Niciun tren de călători nu este înscris în acea zonă.


ACTUALIZARE 16:16. În aceste momente, echipele de intervenție lucrează cu cei de la Ministerul Transporturilor şi cu cei de la CFR. Din cele 16 vagoane, 14 au deraiat, iar multe dintre ele sunt într-o râpă adâncă de 10 metri. 


"Trebuie să fim siguri că este întrerupt curentul, trebuie să fim siguri că transformatoarele care sunt pe locomotive să nu cauzeze accidentări pentru colegii care intervin, deci acum intervenția se face într-un mod foarte bine gândit, foarte bine planificat. Nu este vorba de salvare de vieți la acest moment, ci este vorba doar de, bineînțeles, investigare şi eliminare a tuturor vagoanelor care sunt căzute, scoaterea lor de acolo, revenirea la normalitate pe tronson" a precizat Raed Arafat.