Băiat de numai 11 ani, care a încercat să-şi ia viaţa acum trei săptămâni, a murit ! VEZI ce anume l-a împins la acest gest !

Data publicare: Joi, 06 Aprilie, 2017 Total: 6766 accesari

Băiat de numai 11 ani, care a încercat să-şi ia viaţa acum trei săptămâni, a murit ! VEZI ce anume l-a împins la acest gest !

Un elev de numai 11 ani a încercat să-şi ia viața. Băiatul era un copil minune, plin de viață, avea mulți prieteni, era campion, dar pentru un moment , prin care trec mulți copii, a hotărât să-şi ia viața ! AFLĂ ce l-a împins să facă asta !

 

Tysen Benz , din Marquette, Michigan, a fost un elev extraordinar, un copil prietenos, sportiv, un frate devotat, iubit de toată lumea. Nimeni nu înţelege gestul lui de a încerca să-şi ia viaţa, dat fiind faptul că totuşi este un copil, şi nici nu avea probleme de niciun fel.

 

 

Mama lui, Katrina Goss spune că fiul ei a fost împins la acest gest, din cauza unei farse, făcută de cineva, la adresa lui, pe o reţea de socializare.

 

Totul s-a întâmplat într-o zi de marţi, pe 14 martie, când băiatul a încercat să se sinucidă, din cauza unei glume. Băiatul a fost internat la terapie intensivă, pe 14 martie, dar, din paăcate, pe data de 4 aprilie a.c.  a murit.

 

MESAJUL EXTREM DE DUREROS AL MAMEI, CĂTRE TOŢI  PĂRINŢII “ Îi îndemn pe toţi părinţii să vorbească cu copiii lor, să comunice cu ei, cât de preţioasă este viaţa şi despre pericolele internetului şi comunicaţi cu ei mai mult, faţă în faţă”.

 

Autorităţile  au început investigaţiile în acest caz.