BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

Data publicare: Marti, 04 Aprilie, 2017 Total: 1693 accesari

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

AJOFM ARAD organizează Bursa generală a locurilor de muncă în data de 07.04.2017 , la Atrium Mall Arad, calea Aurel Vlaicu nr. 10 – 12  etaj 1, cu începere de la orele 9 :00

 

Bursa generală a locurilor de muncă are loc la nivel naţional în aceeași zi şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

 

Obiectivul principal al evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.


Angajatorii care dispun de posturi vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă sau le pot trasmite pe adresele de e-mail ale instituţiilor.
 

De asemenea acţiunea urmăreşte informarea clienților referitor la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare, inclusiv modificările legislației în domeniu.