S-au ales preşedinţii organizaţiilor locale PNL Şimand, Dieci şi Igneşti

Data publicare: Joi, 30 Martie, 2017 Total: 1176 accesari

S-au ales preşedinţii organizaţiilor locale PNL Şimand, Dieci şi Igneşti

Președintele PNL Dieci a fost ales în persoana dlui Bogdan Florin: „Avem în plan multe schimbări pentru comuna noastră, însă acestea se pot realiza doar cu o echipă unită care luptă pentru același scop. Îi mulțumesc dlui deputat Pistru pentru încrederea și sprijinul său!” a declarat noul președinte, Bogdan Florin.

 

Vicepreședintele PNL Arad, Ovidiu Moșneag consideră că organizația liberală Dieci se află pe drumul cel bun: „Sunteți o echipă organizată și determinată să munciți pentru comunitatea voastră, iar pentru acest lucru vă felicit! Ați ales un președinte capabil să mențină echipa unită, iar împreună veți putea demara proiectele pe care vi le-ați propus. Aveți întreg sprijinul meu, al deputatului Pistru și a întregii conduceri de la Arad!” a declarat Ovidiu Moșneag.

 

În urma alegerilor care au avut loc în cadrul organizației PNL Ignești, primarul comunei, Urs Marinel Ioan a fost ales președinte:

 

 “Mă simt onorat de faptul că și de această data colegii mei au avut încredere în abilitățile mele de a conduce această organizație. Vom merge în continuare atât cu proiectele administrative, cât și cu cele politice. Chiar dacă Ignești este o comună mai mică, sunt multe de făcut și am convingerea că în echipă, cu ajutorul domnului deputat Pistru și a conducerii de la Arad vom reuși să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem!” a declarant președintele PNL Ignești, Urs Marinel.

 

Deputatul Eusebiu Pistru consideră că o echipă de oameni dedicați comunității lor aduc un plus valoare acesteia: “Îl felicit pe domnul președinte Urs și îl asigur de tot sprijinul meu pentru proiectelele pe care echipa din Ignești le va întreprinde. Suntem în perioada alegerilor interne atât la nivel de județ, cât și national. Alegerea unui lider care va putea să transmită unitate, forță și deschidere către nou va fi esențial pentru viitorul Partidului Național Liberal. Sunt convins că înțelepciuna și rațiunea liberalilor va prima în aceste alegeri, iar conducerea PNL va aduce schimbarea și forța, atât de necesare pentru proiectul nostru politic” a încheiat deputatul Pistru.

Președinte al organizației PNL Șimand a fost ales Para Mircea. Acesta a ținut să le mulțumească membrilor din organizația liberală Șimand, pentru încrederea acordată.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat și de data aceasta votul lor. Este o onoare dar și o provocare pentru mine și vreau să îi asigur că voi face tot ce-mi stă în putință cu maxim profesionalism, ca acest partid să își câștige locul în inimile șimăndanilor.  Alegerile locale sunt cel mai greu test pentru un președinte de organizație. Sunt sigur că în 2020 vom putea spune că am reușit împreună!” a declarat Mircea Para.

 

”Mergem mai departe cu alegerile din organizațiile județene. Am luat parte la alegerile de la Șimand și mă bucur de încrederea acordată de către membrii organizației PNL, lui Mircea Para. Îl felicit,  îi urez mult succes pe viitor și îl asigur de tot sprijinul din partea mea și a conducerii de la Arad.  Sperăm să ne îmbunătăţim structurile teritoriale și să înțeleagă toți cei care sunt acum conducători de organizații că doar prin muncă și alături de o echipă unită se pot face progrese” este de părere președintele CJ Arad, Iustin Cionca.