Trei frați români vor să dea statul în judecată ! AFLĂ ce au descoperit şi pentru ce anume cer daune de 1 milion de euro !

Data publicare: Miercuri, 29 Martie, 2017 Total: 1492 accesari

Trei frați români vor să dea statul în judecată ! AFLĂ ce au descoperit şi pentru ce anume cer daune de 1 milion de euro ! Descoperirea pe care au făcut-o cei trei frați, este una la care nimeni nu s-ar fi aşteptat ! AFLĂ de ce vor să dea statul în judecată, cei trei frați !

Cei trei frați români au fost şocați, în momentul în care au observat că pe unele pachete de țigări, care erau vândute în Uniunea Europeană, era....chipul tatălui lor, care a murit în urmă cu 3 ani într-un spital din Cluj.

Frații susțin că vor da statul in judecată, deoarece ei nu şi-au dat niciodată acordul pentru ca imaginea să fie preluată în campania europeană de descurajare a fumatului.

Mai mult de atât, ei sunt convinşi că tatăl lor ar fi semnat printre actele de externare, când i-a fost amputat un deget, la Cluj.

În poza sub care apare mesajul campaniei antifumat, ar fi un cetățean din Hunedoara, după cum susțin rudele. De altă părere sunt reprezentanții Comisiei Europene, care spun că bărbatul din imagine nu este cel pe care rudele l-au recunoscut ca fiind tatăl lor, şi consideră că este doar o asemănare.

Frații vor să îi dea în judecată pe toți cei implicați şi cer daune in valoare de 1 milion de euro.