TRAGEDIE în România, din cauza jocului "Balena albastră" ! AFLĂ ce mesaj a transmis poliţiştii tuturor părinţilor !

Data publicare: Marti, 28 Martie, 2017 Total: 3094 accesari

TRAGEDIE în România, din cauza jocului "Balena albastră" ! AFLĂ ce mesaj a transmis poliţiştii tuturor părinţilor !

ÎNGROZITOR ! Tragedie prin care trece în aceste momente o familie din România, din cauza jocului „ Balena albastră „ ! AFLĂ ce mesaj transmit poliţiştii, tuturor părinţilor !

 

Un băieţel de 11 ani din comuna Cazaci, judeţul Dâmboviţa s-a jucat şi el jocul teribil, cunoscut sub numele de ”Balena albastră”. Din nefericire, copilul a fost găsit în gospodăria familiei, spânzurat cu un cordon din rafie.

 

Apropiaţii copilului, spun că în ultima perioadă el se juca un joc care a sucit minţile copiilor din mai toată Europa de Est, „Balena albastră”, informează stiri.tv.ro.

 

Poliţiştii evită să dea vina pe jocul buclucaş, susţinând că au nevoie de timp pentru derularea anchetei.  Ceea ce este interesant, şi care întăreşte convingerea că acest joc STUPID a cauzat decesul copilului, este faptul că telefonul băiatului, a fost găsit spart, aproape de casă. Colegii băiatului susţin că asta ar fi fost ultima poruncă pe care i-au dat-o adminstratorii jocului înainte de a-şi pune capăt zilelor. Deocamdată, poliţiştii consideră acest fapt o simplă presupunere.



Din păcate nu este primul deces din România, care să fie atribuit jocului „Balena albastră”, însă nu e singurul caz petrecut la noi înţară. Pe 17 martie 2017, vă amintim că patru fete şi un băiat de la Şcoala “Veroica Micle” din Iaşi au ajuns la spital după ce s-au sufocat în timp ce se jucau ”Balena albastră”.

 

Poliţiştii îi roagă pe toţi părinţii să fie foarte atenţi, ce jocuri au copiii, instalate pe telefon şi să nu neglijeze acest aspect, care a devenit foarte grav !