Nu se dezmint! Liviu Dragnea, glume şi ironii pe seama sutelor de mii de protestatari din Piața Victoriei

Data publicare: Sambata, 25 Martie, 2017 Total: 5881 accesari

Nu se dezmint! Liviu Dragnea, glume şi ironii pe seama sutelor de mii de protestatari din Piața Victoriei

Amplele proteste din ultima perioadă par să nu îi fi impresionat pe actualii lideri politici.



Dacă zilele trecute, „deputatul-mitralieră” Cătălin Rădulescu i-a numit pe protestatari, proşti ca apoi să şocheze spunând că ar trebui dispersati cu tunurile de apă şi că dacă îl apucă o nebunie, poate să iasă cu mitraliera AK-M în Piața Victoriei, astăzi, liderul PSD, Liviu Dragnea a postat un mesaj jignitor şi ironic la adresa sutelor de mii de protestatari.

 

Mesajul ilustrează o fotografie cu protestatarii care a făcut înconjorul lumii, peste care sunt scrise mesajele „ AU DE GAND SA SCHIMBE ORA NOAPTEA CA HOTII; #REZIST; #NU DORM


 

 

Postarea a fost aspru criticată de către internauți. Mai mulți formatori de opinie ai societății civile s-au arătat indignați de mesajul liderului socialist.

 

Cineva spunea cu ceva timp în urmă că îi respectă pe cei care protestează. Atât de tare îi respectă încât azi s-a gândit să facă această glumiță prin care să ironizeze câteva sute de mii de oameni.
Aş pune pariu că, după ce va realiza gafa, vinovat va fi găsit administratorul paginii care a postat de capul lui, fără să se consulte cu nimeni.” A fost reacția polițistului-scriitor, Marian GODINA, nominalizat ca fiind imaginea României in Europa de către Politico.eu