Începe play-off-ul! Arădencele se deplasează din nou pe Someș. Vom juca la victorie! Vom da totul în teren!

Data publicare: Sambata, 25 Martie, 2017 Total: 3538 accesari

Începe play-off-ul! Arădencele se deplasează din nou pe Someș. Vom juca la victorie! Vom da totul în teren!

După un şir de şase victorii consecutive în Grupa valorică 7-10, galben-albastrele se află înaintea celui mai dificil examen al finalului de sezon. Echipa noastră se duelează cu Universitatea Cluj-Napoca pentru un loc în „careul de aşi” al Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

 

Univ. Goldiș ICIM Arad joacă duminică, ora 18, la Cluj, împotriva unui adversar puternic, care a terminat sezonul regulat pe poziția secundă. Gazdele de la U pornesc favorite, dar cum în acest sezon gruparea de pe Mureş a obţinut un succes pe terenul Clujului, de ce nu am spera la o (nouă) surpriză. Pentru că fetele nu au nimic de pierdut. Din contră.

 

„Clujul are o echipă care şi-a permis să schimbe toate jucătoarele străine pentru că beneficiază de un buget impresionant. Dar, ca şi până acum, vom juca la victorie şi, chiar dacă suntem conştienţi că există o diferenţă între cele două echipe, vom da totul în teren. Vrem să demonstrăm că nu suntem cu nimic mai prejos decât adversarul”, spune antrenorul Bogdan Bulj.
 
 

Formația arădeană va fi susținută la Cluj-Napoca de o galerie formată din aproximativ 20 de suporteri. Partida are loc la Sala “Horia Demian”.



Sursa: Baschetarad