Dacă nu aruncă molozul cu camionul, bine este şi cu căruţa

Data publicare: Vineri, 24 Martie, 2017 Total: 1432 accesari

Dacă nu aruncă molozul cu camionul, bine este şi cu căruţa

Aşa cum spuneam, s-a deschis sezonul bizonilor cu  deşeuri odaşă ce au răsărit şi ghioceii, şi au început oamenii să construiască, iar cea mai simplă soluţie de a scăpa de deşeurile rezultate din demolarea unor construcţii vechi, este să fie aruncate la marginea oraşului, conform judecăţii inconştiente a unora care locuiesc în oraşul nostru.



Este şi cazul  unui bărbat în vârstă de 63 de ani, de loc din Dorohoi, care a descărcat, vineri dimineaţa o căruță plină cu moloz pe strada Sibiului, fără nici cea mai mică sfială şi cu cel mai mare tupeu.  M.A. a fost surprins de localnicii din zonă, care au apelat imediat la sprijinul Poliției Locale Arad, prin intermediul numărului de telefon al dispeceratului.

 

Ajunși la fața locului, polițiștii locali l-au amendat cu 1.000 de lei pe M.A. pentru încălcarea prevederilor Legii 211/2011, privind regimul deșeurilor. Poliția Locală Arad apelează, din nou, la spiritul civic al locuitorilor din municipiu recomandându-le să nu mai depoziteze gunoaie în locuri nepermise și îndemnându-i, totodată, să apeleze numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale Arad: 0257-939 (apel gratuit), ori de câte ori observă persoane care încalcă legea în acest sens.