Directorul Gospodăriei Comunale Arad şi-a dat demisia în urma protestelor angajaţilor

Data publicare: Joi, 23 Martie, 2017 Total: 1849 accesari

Directorul Gospodăriei Comunale Arad şi-a dat demisia în urma protestelor angajaţilor

Directorul Gospodăriei Comunale Arad, Adrean Păcurar, în urma protestelor muncitorilor din GCA Arad, şi-a înaintat astăzi, joi 23 martie a.c., demisia din funcţia pe care o deţinea la societatea din subordinea Primăriei Arad, conform surselor noastre.

 

Muncitorii de la spaţii verzi au făcut săptămâna trecută o grevă de tip japonez în parcul 23 August din cartierul Araădean Micălaca, purtând banderole albe pe braţe, iar miercuri au venit în jur de 35 de angajaţi de la spaţii verzi în curtea societăţii solicitând demisia conducerii.

 

Joi, în jurul orei 14.30, s-a întrunit consiliul de administraţie al societaţii, iar la finalul şedinţei, directorul Păcurar şi-a înaintat demisia.

 

Nemulţumirile angajaţilor din această societate erau legate de plata orelor suplimentare, a orelor lucrate la sfârşit de săptămână, precum şi faptul că societatea nu ar mai acorda bonuri de masă.


Update: Informaţiile noastre sunt corecte, Adrean Păcurar, directorul Gospodăriei Comunale Arad şi-a anunţat demisia, această hotărâre a fost luată după ce consiliul de administraţie i-a cerut acest lucru. Tot din sursele noastre, am aflat că în sedinţa de urgenţă care a avut loc în această după amiază, membri consiliului de administraţie i-ar fi cerut demisia şi contabilei şefe a societăţii, însă aceasta ar fi refuzat să-şi înainteze demisia.  


Update2: Directorul Adrean Păcurar va rămâne interimar până când va fi numit un nou director la Gospodăria Comunală.



Sursă Foto: Facebook