Consulul Germaniei din Timișoara în vizită la DRW Arad

Data publicare: Miercuri, 22 Martie, 2017 Total: 3100 accesari

Consulul Germaniei din Timișoara  în vizită la DRW  Arad

În seara zilei de ieri, 21 Martie 2017, la Hotel Continental Forum din Arad, a avut loc prima întâlnire lunară a membrilor Asociației Economice Germano-Române D.R.W. Arad de după alegerile care au avut loc în luna Februarie, întâlnire ce a avut parte și de un invitat special, în persoana domnului Rolf Maruhn, Consulul Republicii Federale Germania la Timișoara.
 

Ordinea de zi a întâlnirii a fost una consistentă, discutându-se despre proiectele aflate în desfășurare, cum ar fi sistemul dual de pregătire profesională și prezența la evenimentele specifice domeniului învățământului organizate pe plan local: Săptămâna Meseriilor la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, EDU2JOB – târgul educației, etc, informații prezentate de către Lolita Mallinger; dar și despre alte noi propuneri supuse dezbaterii de către membri ai asociației, printre care menționăm:
 

De asemenea, și domnul consul Rolf Maruhn a ținut un discurs referitor la proiectele în care este implicată DRW Arad, pe care instituția reprezentată de acesta le susține, dar și la evenimenteleorganizate de Consulat sau în care acesta este partener.
 

Seara s-a încheiat cu prezentarea unor membri noi ai asociației, urmată de o sesiune de socializare cu un bufet suedez și băuturi răcoritoare, prin care membrii să se poată cunoaște mai bine și, de ce nu, să pună bazele unor noi colaborări.
 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații referitoare la activitățile DRWArad, puteți vizita pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/DRW.Arad.1994sau site-ul: www.drw.ro