Arădeanul Ţucudean a semnat cu gruparea lui Hagi, FC Viitorul

Data publicare: Miercuri, 22 Martie, 2017 Total: 3862 accesari

Arădeanul Ţucudean a semnat  cu gruparea lui Hagi,  FC Viitorul

Arădeanul George Ţucudean a semnat cu liderul ligii 1, F.C. Viitorul, un contract valabil până în anul 2019. Astfel, Ţucudean revine în liga 1, alături de “rege”, având şanse să îmbrace tricoul de campion.

 

„Începând de astăzi, George Ţucudean a devenit jucătorul formaţiei FC Viitorul. Atacantul originar din Arad a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi până în vara anului 2019″, se arată pe site-ul clubului constănţean.

 

„Am venit în primul rând pentru proiectul care este aici, pentru că Viitorul vinde bine, iar jucătorii au parte de un antrenor despre care am auzit cuvinte de laudă. Sper din tot sufletul să pot ajuta Viitorul să câştige titlul în Liga I. FC Viitorul este singura echipă care are o idee de joc. O păstrează indiferent de rezultat, dacă câştigă sau pierde joacă la fel. Vreau să fac parte din acest grup, de-aia am şi ales Viitorul”, a declarat G. Ţucudean.

 

Născut la 30 aprilie 1991, a început fotbalul la UTA Arad, a trecut apoi la Dinamo, iar în sezonul 2013-2014 a evoluat pentru Standard Liege. A urmat apoi o scurtă experienţă în Anglia la Charlton Ahtletic, fiind împrumutat la Steaua şi ASA. Pe 1 iulie 2016 i s-a încheiat contractul cu englezii şi a semnat cu Pandurii. A plecat de la gruparea gorjeană din pricina problemelor financiare cu care se confruntă clubul.