Tragedie pe DN1 ! Două persoane au murit şi alte opt accidentate (VIDEO)

Data publicare: Marti, 21 Martie, 2017 Total: 1072 accesari

Tragedie pe  DN1 ! Două persoane au murit şi alte opt accidentate (VIDEO)

Marţi dimineaţă, pe  DN1, în apropierea localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au murit şi alte opt au fost accidentate. Au fost implicate un autocamion, un microbus şi un autoturism.
 

La faţă locului au intervenit două autospeciale SMURD şi un elicopter SMURD, traficul fiind blocat câteva ore, pentru că echipajele SMURD să poată acorda primul ajutor răniţilor.
 

"Două vehicule, respectiv un camion şi un autoturism, circulau pe DN 1 pe sensul spre Ploieşti, iar microbuzul circulă de la Ploieşti spre Bucureşti. Din primele cercetări a rezultat că primele două autovehicule au ajuns pe sensul opus unde a existat un impact între camion şi microbuz. În acest moment, facem cercetări pentru a stabili exact cauza care a generat ajungerea celor două autovehicule pe sensul opus" a declarat şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Victor Gîlceava.
 

De astfel poliţiştii prahoveni au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Anchetatorii urmează să stabilească atât cauza cât şi vinovatul pentru producerea accidentului.



 

Sursa : http://www.observatorulph.ro