Mâine, UTA – CFR Cluj. ”Să reedităm performanța sezonului trecut!”

Data publicare: Marti, 21 Martie, 2017 Total: 1790 accesari

Mâine, UTA – CFR Cluj. ”Să reedităm performanța sezonului trecut!”

 Moment important pentru băieții de la UTA Under 19. Mâine, la ora 12:00, arădenii sunt față în față cu CFR Cluj, în primul episod din încercarea de a juca a doua finală consecutivă din Cupa României. Meciul se joacă pe arena din Sînnicolau Mic.
 

Trofeul e în vitrina roș-albă și toate gândurile se îndreaptă spre păstrarea sa. ”Privim cu atenție și încredere, cu mare interes, acest meci. O bună parte din cei care anul trecut câștigau Cupa și Supercupa nu se regăsesc în efectiv, jucătorii s-au schimbat, dar e important să reedităm ce au făcut buni ceilalți anul trecut. În primul rând - chiar dacă scopul e de a da jucători spre prima echipă, cum e Stahl, care a debutat deja, cum e Toma, care poate face pasul, și el și ceilalți pe care îi așteptăm - vrem maxim din orice meci, indiferent că e Cupa României, Liga Elitelor sau Liga a III-a. Ne dorim să marcăm la primele ocazii, ca să luăm un avans liniștitor pentru retur”, mărturisește Cristi Păcurar, care compune staff-ul tehnic împreună cu Dan Oprescu, Adrian Ungur și Vasile Sin.
 

Despre adversarul de mâine, Păcurar a comentat: ”CFR Cluj, chiar dacă nu e în Liga Elitelor, o cunosc. E o echipă foarte omogenă, joacă de vreo 10 ani împreună. În spate e club care nu s-a grăbit să vândă jucători, e mai greu de învins decât o echipă cu individualități. Au 13 victorii în campionat și sunt bine organizați în joc. Chiar dacă ACS Poli (n.a. de care UTA a trecut în sferturi) e peste CFR, ca și individualități, eu zic că ne va fi foarte greu. Aș fi preferat să jucăm prima etapă în deplasare, dar ne conformăm. Îi avem pe Tănase și Jorza, îi mulțumesc și pe această cale lui Laurențiu Roșu, îl aveam și pe Petre, dacă nu era convocat la națională”.
 

Arbitrii meciului vin din orașul timișean Lugoj și se numesc Dorian Bazurca, Patricia Samsudean și Călin Cimponeriu.

 

Sursa :uta-arad.ro
 

Foto :VIOREL MUSCA(arhiva din 2016-UTA Under 19)