Rezultate excepţionale pentru doi sportivi arădeni!

Data publicare: Luni, 20 Martie, 2017 Total: 6261 accesari

Rezultate excepţionale pentru doi sportivi arădeni!

Sâmbătă 18 martie în Moineşti a avut loc Cupa Triumf. Doi dintre arădenii noştrii s-au întors de la Moineşti cu rezultate foarte bune şi anume Edmond Misarăş, cunoscut şi că Eddy Conan care a reuşit performanţă ca la categoria 110+ să împingă în poziţia culcat 250 kg şi colegul sau Adrian Herta, care a reuşit să împingă 190 kg, participând la categoria 110 kg, rezultate omologate fără probleme de arbitrii.
 

Ambii sportivi îşi fac antrenamentele la XOX Gym, sala de sport pe care au şi reprezentat-o la competiţia de la Moineşti!
 

“Vă mulţumesc tuturor pentru încurajările şi suportul acordat, în special d-lui Constantin Bisca, pentru încrederea acordată şi lui Manda Mihai Marius ,organizatorul cupei Triumf, pentru organizare. POWER XOX GYM” a scris Adi Herta pe pagina personală de Facebook.
 

Constantin Bisca, organizatorul Cupei XOX şi proprietar al sălii XOX a declarat: “Sunt mândru că avem în Arad astfel de sportivi ca Eddy şi Adi, care ne reprezintă cu mândrie la concursuri în care primează forţa fizică. Rezultatele au fost obţinute de cei doi după ore întregi petrecute zilnic în sală. Unul dintre motto-urile noastre preferate este NO PAIN, NO GAIN (FĂRĂ DURERE NU E CÂŞTIG), motto ce ne duce cu gândul că pentru rezultate bune e nevoie de un antrenament dur. Astfel de antrenamente fac şi cei doi sportive ce ne au reprezentat sala şi oraşul cu mândrie. Va mulţumim Eddy şi Adi”.
 

Eddy Conan câştigă cea mai importantă categorie la Moineşti împingând nu mai puţin de 250 kg de la piept. Cuvintele spuse de el pe pagină personală de facebook vin din suflet: “Ţin să mulţumesc cu tot respectul d-lui Constantin Bisca pentru că a avut încredere în mine şi potenţialul meu şi datorită lui am adus la Arad această cupă. Lui Manda Mihai Marius un om trup şi suflet dedicat sportului şi competiţiei pentru organizarea acestui concurs.Şi nu în ultimul rând ţin să mulţumesc şi părinţilor mei şi bineînţeles vouă care aţi fost alături de mine şi m-aţi încurajat. Vreau să va zic că m-au întărit enorm toate încurajările şi mesajele voastre . Încă odată un mare MULŢUMESC.”
 

Anul acesta în 1 octombrie va avea loc Cupa XOX, a două ediţie, cu participarea modelului Gal Ferreira Yates, care va realiza şi seminarii pentru concurenţi şi în special pentru sportivii arădeni. Tot la acest eveniment va participa cu seminarii şi Peter Molnar deţinător al titlului de Mister Univers şi câştigător al primei ediţii Cupa XOX!








Notă:  ghidularadean.ro  nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora