UAV partener al Centrului Nato de educație și instruire

Data publicare: Duminica, 19 Martie, 2017 Total: 2933 accesari

UAV partener al Centrului Nato de educație și instruire

Universitatea “ Aurel Vlaicu” din Arad a semnat  recent un acord de colaborare cu Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA) – Centrul NATO de educație și informare- în prezenta  prof,univ.dr Florin Eduard Grosaru, directorul departamentului si al prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.
 

Colaborarea academica între cele două instituții  deschide calea unor noi parteneriate în activități didactice, cercetare științifică precum și organizarea în comun a unor  conferințe, sesiuni, simpozioane etc. Deasemenea în cadrul discuțiilor  între reprezentanții celor doi parteneri a fost  menționată posibilitatea publicării în comun a unor cărți, reviste și materiale documentare, precum și accesul reciproc la fondul de carte din bibliotecile universitare proprii.
 

„Este un protocol care ne onorează și sunt convinsă că va deschide noi oportunități pentru corpul academic al UAV. Cooperarea   cu Centrul Nato de informare și consiliere  oferă noi perspective de cercetare , deschide calea unor schimburi de experiență între cadrele didactice și cu siguranță va determina o creștere a vizibilității UAV în spațiul public. Cu siguranță manifestările generate în urma acestui acord vor fi nu doar  în beneficiul celor doi parteneri ci și al comunității locale care va avea șansa de a participa la dezbateri și conferințe pe teme de interes general  ” a punctat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.